Abonnementsbetingelser Golfmagasinet ApS

Abonnementsbetingelser

Aftalens indgåelse

Ved køb af dette abonnement indgår du en aftale med Golfmagasinet ApS.

Golfmagasinet ApS
c/o Repiit A/S
Nørregyde 3
6000 Kolding
CVR 30351258

Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering som dokumentation for aftalen på e-mail.

Hvis adresseoplysningerne på ordren ikke er korrekte, påtager Bladkiosken.dk sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne. For at der kan leveres korrekt, skal modtagers navn stå på postkassen, som hører til den angivne adresse, og det er købers ansvar at kontrollere dette.

Sådan fungerer dit abonnement

  1. Som abonnent får du tilsendt bladet på udgivelsesdagen. Abonnementstilbuddene gælder ikke i Grønland, udlandet eller på Færøerne. Der tages forbehold for pris-, moms- og portoændringer samt ændringer af abonnementsbetingelserne.
  2. Dit abonnement løber, indtil det opsiges. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du ind i en ny betalingsperiode. Betalingsperioden afhænger af tilbuddet du har modtaget og svarer som hovedregel til prøveperioden. Et 3 måneders prøveabonnement overgår således i en ny abonnementsperiode på 12 måneder. Medmindre det opsiges rettidigt.
  3. Ønsker du at opsige dit abonnement, skal din opsigelse være os i hænde 30 dage inden din abonnementsperiode udløber. Introduktionstilbud kan ikke opsiges.
  4. Returnering af blade eller nægtet modtagelse af blade overfor posten fritager ikke for betaling af allerede udsendte blade.
  5. Særligt ift. abonnementer betalt med girokort: Afbrydes et abonnement med skyldig saldo, fremsendes en slutafregning tillagt kr. 99,00 i administrationsgebyr.
  6. Indgår der en gave i dit tilbud, vil den blive sendt separat, 1-2 uger efter at vi har registreret din betaling, medmindre andet er angivet i tilbuddet.
  7. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit første magasin. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen ved at kontakte kundeservice på 88204436 eller golfmagasinet@repiit.com

Persondatapolitik 
Som kunde på golfmagasinet.dk er du omfattet af persondatalovens regler samt de persondataretslige betingelser. Ved at godkende salgs- og leveringsbetingelser accepterer kunden de persondataretlige betingelser for golfmagasinet.dkVi registrerer persondata om kunden. Der er tale om oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt. Vi lagrer ikke personfølsomme data.
Formålet med indsamlingen er at kunne behandle købet, levere varerne samt at opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og at tilpasse vores kommunikation og markedsføring. Vi lagrer data i 5 år, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi indhenter kundens samtykke, inden vi behandler kundens persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor. Kundens samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trækkes tilbage. Kunden har mulighed for indsigt i vores registrering af data, og kunden kan gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til golfmagasinet@repiit.com

Betaling

Når du bestiller fysiske magasiner og ugeblade på Bladkiosken.dk, betaler du online med dankort eller mobilepay.  Det betyder at Bladkiosken.dk ikke opbevarer eller gemmer kortoplysninger til senere betalinger.  Kvitteringen leveres til din mailadresse, så snart transaktionen er gennemført. 

Service information

Du kan nemt og hurtigt administrere dit abonnement på www.mitabonnement.dk
Her kan du bl.a. skifte magasin, sætte på pause og ændre adresse. Log ind foregår med abonnementsnummer + postnummer.

Kundeservice
Golfmagasinset
c/o Repiit A/S
Nørregyde 3
6000 Kolding
Tlf: 88204436 - kl. 12.00-16.00
kundeservice@repiit.com

Fortrydelsesret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager din vare, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi. Returneringsomkostninger skal du selv afholde og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Meddelelsen skal gives pr. mail på golfmagasinet@repiit.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis magasinet er læst, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Opsigelse

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement til ophør af den periode, som du har betalt for. Ønsker du at opsige dit abonnement med kortere varsel (dog minimum med en måneds varsel), bedes du ringe til os. Er der binding på abonnementet, kan det først opsiges efter bindingens udløb. Opsigelse af abonnementet sker på din profilside på mitblad.dk. Her kan du også se, hvornår din nuværende abonnementsperiode udløber. Manglende betaling eller nægtet modtagelse af blad betragtes ikke som opsigelse af abonnement og fritager dig ikke for betaling.

Levering

Golfmagasinet leverer den kommende udgave efter bestilling af abonnement, og derefter en udgave hver måned, indtil at abonnementet opsiges.

 

 

 

 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Golfmagasinet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Golfmagasinet ApS
Bernsdorfflund Alle 70,
2920 Charlottenlund

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.