Abonnementsbetingelser Keesing Danmark A/S

Abonnementsbetingelser

Aftalens indgåelse

Ved køb af dette abonnement indgår du en aftale med KEESING Danmark A/S.

KEESING Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
CVR 89964318

Abonnementet er forudbetalt for en hel periode ad gangen - og gentegnes automatisk. Opsigelse af abonnementet kan ske indtil en måned før periodens udløb ved skriftlig henvendelse til abonnementsservice på: abonnement@keesing.dk Når din bestilling er modtaget, får du dit blad med posten på udgivelsesdagen. Betaling foregår vha. et girokort, som du får tilsendt.

Hvis adresseoplysningerne på ordren ikke er korrekte, påtager Bladkiosken.dk sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne. For at der kan leveres korrekt, skal modtagers navn stå på postkassen, som hører til den angivne adresse, og det er købers ansvar at kontrollere dette.

Efter abonnementsperioden fortsætter abonnementet i løbende helårs abonnement, til det opsiges. Du betaler første gang online gennem Bladkiosken.dk, hvorefter der bliver sendt girokort til dig, når abonnementet bliver fortløbende. Abonnementet kan når som helst opsiges med 14 dages varsel, både telefonisk og skriftligt. 
 
Returret
Har du modtaget et forkert opgaveblad, eller ønsker du af en anden grund at returnere dit produkt, har du altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen uden at angive nogen årsag.

Hvis du allerede har modtaget det bestilte produkt, vil tilbagebetalingen finde sted, når KEESING Danmark A/S har modtaget produktet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende fortrydelsesret og returnering af produkter, bedes du rette henvendelse til kundeservice via e-mail.

Leveringsmetoder og -priser
Når du køber dine opgaveblade, er forsendelsen gratis. 

Når abonnementet er oprettet, modtager du automatisk det kommende nummer, når det er klar fra trykkeriet.

NB! I sommermånederne og i forbindelse med julen kan der gå længere tid, før dit abonnement er oprettet, og det første nummer sendes afsted.

Har du spørgsmål til dit abonnement eller til abonnementer generelt, bedes du kontakte:

Repiit abonnementsservice

Tlf. +45 7020 1553 (mandag-fredag 12:00-15:30)
E-mail: abonnement@keesing.dk