Persondatapolitik

Generelt
Denne politik for behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Lasome ApS (herefter os, vores eller vi) indsamler oplysninger om dig.
Personoplysningerne gælder for personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.bladkiosken.dk (herefter bladkiosken.dk).
Med hensyn til dine personlige data er Lasome ApS den registeransvarlige. Alle henvendelser til Bladkiosken.dk kan ske via kontaktoplysningerne angivet under Kontakt.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål, og hvad er retsgrundlaget for behandlingen af dataene?
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. hvilken type browser du bruger, de søgeord du bruger på websitet, din IP-adresse, herunder din netværksplacering og oplysninger om din computer.

Formålet med dette er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion og udføre målrettet markedsføring herunder retargeting via Facebook og Google. Denne databehandling er nødvendig, så vi kan forbedre hjemmesiden og vise dig relevant indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6, stk. 1f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på eller via hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du personligt giver, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse hvor dit køb foretages.

Når du bestiller en vare på Bladkiosken.dk, videreformidler vi din bestilling, dit navn og dine kontaktoplysninger til den respektive leverandør, som ekspederer din bestilling. Disse data indsamles direkte fra dig via hjemmesiden. Dataene indeholder navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvor dit køb foretages.

Formålet med dette er at give os mulighed for at levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig og at administrere din ret til at returnere varer og reklamere. Vi kan også behandle oplysninger om dit køb for at overholde lovkrav - herunder bogføring og regnskab. Når et køb foretages, indsamles IP-adressen for at forfølge vores interesser for at kunne forhindre svindel. Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6, stk. 1b, 1c og 1f).

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, registreres dine persondata hos Mailchimp. Mailchimp er beliggende i USA, hvilket betyder at Bladkiosken.dk overfører data til brug for udsendelse til USA. Mailchimp benytter safeguard data SWISS-U.S. PRIVACY SHIELD FRAMEWORK eller EU-U.S. PRIVACY SHIELD FRAMEWORK. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os, kan du afmelde dig via linket i mailen.

Modtagere af personlige data
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer og specifikke leverings ønsker sendes til leverandøren, som administrerer leveringen af ​​de købte varer til dig. Oplysninger overlades til eksterne partnere, som behandler oplysningerne på vores vegne. Vi bruger eksterne partnere til blandt andet at styre den tekniske drift af og forbedre vores hjemmeside, udstede nyhedsbreve og målrette markedsføring, herunder retargeting og til din vurdering af vores firma og produkter. Disse virksomheder er dataprocessorer og er under vores instruktioner, og de behandler data, som vi er datastyring for. Databehandlerne bruger muligvis ikke dataene til andre formål end opfyldelsen af ​​aftalen med os og er underlagt fortrolighed herom. Vi har indgået skriftlige dataprocessoraftaler med alle dataprocessorer, der behandler personlige data på vores vegne.
To af disse dataprocessorer, Google Analytics ejes af / Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De nødvendige garantier for overførsel af data til USA sikres gennem dataprocessorens certificering under EU-US Privacy Shield, jfr. EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 45.

Google LLC's certificering er tilgængelig her.
Facebook Inc.'s certificering er tilgængelig her.

Dine rettigheder
For at skabe åbenhed med hensyn til behandlingen af ​​dine data, som den registeransvarlige, skal vi informere dig om dine rettigheder.

Ret til sletning af dine personlige oplysninger
Du kan til enhver tid anmode om at få dine personlige data slettet hos os, f.eks. hvis du trækker dit samtykke tilbage, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang at den fortsatte behandling af dine data er nødvendig, f.eks. for at vi overholder vores juridiske forpligtelser, eller at der kan etableres, udøves eller forsvares et lovkrav, er vi ikke forpligtet til at slette dine personlige data.

Ret til begrænsning af forarbejdning af dine data til opbevaring
I visse situationer har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data kun til opbevaring, f.eks. hvis du mener, at oplysningerne om dig er forkerte.

Ret til data overførbarhed
I visse situationer har du ret til at få de personlige data, som du personligt har givet os, returneret til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse data til en anden datastyring.

Ret til indsigelse
Du har ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring, herunder profilering udført for at målrette vores direkte markedsføring.
Derudover har du ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, som vi udfører på grundlag af vores legitime interesser under hvilke oplysninger vi indsamler.

Ret til at inddrage samtykke
På ethvert tidspunkt har du ret til at tilbagekalde det samtykke, du gav os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os via e-mail på info@bladkiosken.dk.

Ret til at klage
Du har til enhver tid ret til at indsende en klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K. Klager kan også sendes via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller lavet telefonisk ved at ringe til +45 33 19 32 00.

Sletning af personlige data
Med hensyn til de indsamlede data om din brug af hjemmesiden, jvf. hvilke oplysninger indsamles, sletter vi dette, når det ikke længere er relevant for os.
Oplysninger indsamles, når du abonnerer på vores nyhedsbrev, slettes, når du har trukket dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet tilbage, medmindre der er et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
Med hensyn til oplysninger som er indsamlet i forbindelse med de køb, du har foretaget via hjemmesiden, jvf. hvilke oplysninger indsamles, vil vi generelt slette dette efter tre år efter udgangen af ​​det kalenderår, hvor du har foretaget dit køb. Oplysninger kan imidlertid opbevares i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt, fordi der kan opstilles, udøves eller forsvares et lovkrav, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i fem år til slutningen af ​​et kalenderår for at opfylde kravene til regnskabsret.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod personoplysninger, der uheldigt eller ulovligt destrueres, tabt eller nedsat og mod at blive tilgængelige for uautoriserede personer eller misbrugt.
Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personlige data for at udføre deres arbejde, får adgang til personoplysningerne.

Cookies

Kontaktinformation
Bladkiosken.dk er dataansvarlig for personlige data, der indsamles via hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne persondatapolitik eller ønsker at udøve en eller flere af dine rettigheder beskrevet i afsnit 4, så kontakt venligst:

Lasome ApS
Antwerpengade 2
2150 Nordhavn
Danmark

Tlf.: 70 20 99 88
Mail: info@bladkiosken.dk

Ændringer i persondatapolitikken
Denne persondatapolitik kan ændres fra tid til anden. Du kan altid finde den seneste version af vores persondatapolitik på vores hjemmeside.